Team Maltesers stiller til start i KDY Autumn Regatta

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Danmark
55° 53' 1.8888" N, 12° 32' 50.082" E

Der er lagt op til et brag af en sejlerweekend, når KDY i weekenden indbyder til Autumn Regatta. Den rene pigebesætning Team Maltesers stiller til start i deres Farr40, og flere udenlanske både har meldt deres ankomst, idet kapsejladsen er sidste del af Baltic IRC-serien. Kapsejladsen er også kendt som det årlige afdansningsbal for de lidt større både, og sejles udfor Rungsted havn.

File 1749

Der trimmes ombord på Team Maltesers

73 både er meldt til start

Der er ialt tilmeldt 73 både til Regattaen, hvor der kan vælges at sejle efter DH eller IRC regler. 12 både stiller i weekenden op efter IRC reglerne, mens hovedparten af feltet stiller op efter Dansk Handicap (DH) reglen. DH beregnes på basis af bådens størrelse og sejlegenskaber. KDY Autumn Regatta tæller, som før omtalt, med i Baltic IRC-serien, der er en dyst på i alt 14 kapsejladser baseret på det internationale IRC handicap system.

File 1745

Tarok 7 er bedste danske båd i Baltic IRC serien

Bedste danske båd er Tarok 7, der i weekenden vil sejle på hjemmebane - båden er forløbig placeret overalt på en tredjeplads.

Pigerne er for mange på dæk

Den danske pigebesætning på Team Maltesers stiller op under DH-reglen, hvilket i udgangspunktet stiller pigerne ringere. Pigernes Farr 40 har nemlig bedre mål til IRC-reglen, men pigerne er for mange ombord til at sejle efter IRC reglerne. Men for pigerne handler det ligeså meget om at være med, og give de andre besætninger kamp til stregen.

Annonce