Team Maltesers forstærker med Dorthe O. Jensen

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

 

Det er nu officielt, at Team Maltesers får OL medaljevinder Dorte O. Jensen med som skipper ved Pinsens Big Boat Challenge i Kerteminde. Team Maltesers blev grundlagt i 2010, og er et pigehold med et klart mål: De vil dygtiggøre sig og samtidig fortælle en anderledes historie fra sejlsportens verden. Pigerne sejler i en Farr 40 sejlbåd og træner flere gange om ugen. I weekenderne står den enten på træning eller stævne, fortæller besætningsmedlem Mathilde Ive til Sejlnet.

"Det er lidt af en sensation, at en professionel sejler på dette niveau bevidst går ind og støtter op om et ungt initiativ, og vi ser som hold utrolig meget frem til at byde Dorte ombord", udtaler Mathilde Ive til Sejlnet. Pigerne håber at kunne lære en masse fra den garvede sejler.

Træning på programmet

Team Maltesers vil de kommende uger træne på Øresund med Dorte O. Jensen, der har vundet flere VM-titler og en bronze-medalje til OL i Athen igennem sin imponerende og inspirerende karriere. Pigerne glæder sig allerede til at fremvise deres talenter til Big Boat Challenge i juni.

Annonce