Spækhugger trimdag - en sjovere form for træning

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Strandvænget 43
København Ø 2100
Danmark
55° 42' 56.4372" N, 12° 35' 5.892" E

Lørdag den 28. april 2012 inviterer Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub og Spækhuggerklubben til trimdag for spækhuggere. Træningen bliver ny og anderledes i forhold til, hvad kølbådssejlere ellers normalt er vant til. Deltagerne har haft muligheden for at indsende ønsker til indholdet af træningen og beskrive deres stærke sider og de elementer, der skal arbejdes med. Det har givet trænergruppen den helt rigtige mulighed for at sammensætte den helt rigtige dag. Trænerne vil på skift komme rundt på de bådene under øvelserne og coache besætningerne på nærmeste hold.

Charlotte Andersen er formand for kapsejladsudvalget i K.A.S. og selv ivrig spækhuggersejler udtaler: Jeg glæder mig rigtig meget til vores træningsdag. Træningen er tilrettelagt helt efter vores ønsker og vi har dertil formået at samle tre rigtig kompetente trænere. Jeg er overbevist om, at det bliver en træningsdag, hvor vi kommer til at lære meget og ikke sådan lige glemmer.

File 6991

Det er nemt at kende en spækhugger på bådens buttede udseende

Stærkt trænerteam

Trænerne bliver en blandet gruppe med stor og forskellig erfaring - på den måde er sejlerne sikret mange forskellige og kompetente input. Peter Wolsing har mange års erfaring med kapsejlads og træning. Peter har skrevet flere bøger omkring kapsejlads og er i dag ansat ved Dansk Sejlunion. Martin Bach er en meget rutineret spækhuggersejler,  og han kender båden og klassen fuldstændigt. Martin vil være give sparring i forbindelse med spækhuggersejlads og trimning af riggen inden træningen for alvor går i gang. Chris Nørgaard har sejlet hele sit liv, arbejdet hos North Sails og er tidligere landstræner i flere forskellige jolleklasser. I dag sejler Chris Farr40 og Cometa 62.

Annonce