Sejlnet tester Satellite fra TRIMM Copenhagen

Trine Søes billede
4.5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.5 (2 stemmer)

 

Sejlnet.dk tester en TRIMM Satellite, der er en stol designet af det danske firma TRIMM Copenhagen. Bag firmaet står Tim Nielsen, der er erfaren sejlmager, og Rikke Gjørlund, der er uddannet textil formgiver med erfaring fra modeverdenen. Filosofien bag TRIMM Copenhagens produkter er at skabe innovative designs, der er produceret af bæredygtige og holdbare materialer. Inspirationen henter designerduoen fra den maritime verden.

Vi tester en Satellite i mørkeblå med hvid bund i størrelse medium.

File 2863

Satellite fra TRIMM Copenhagen

Slidstærk og vandafvisende

Satelliten er lavet af slidstærkt spilerdug, der er både vand- og smudsafvisende. Netop det Satelliten er vandafvisende, gør stolen perfekt til maritime omgivelser, man behøver ikke at være nervøs for, at stolen udsættes for vand. Skulle Satelliten være så uheldig at ryge i vandet, vil den blot flyde ovenpå grundet stolens fyld. Stolens fyld består af lette krøyerkugler, der er små stykker flamingo, og stoffet er spilerdug. Dette bevirker, at stolen sagtens kan tåle vand. I følge TRIMM Copenhagen kan Satelliten stå udenfor året rundt uden problemer. Spilerdugen er ikke ubehagelig at røre ved, og man rutscher ikke rundt, når man sidder på stolen.

File 2865

Man sidder virkelig behageligt på Satellite, og man rutscher ikke rundt på spilerdugen

Stoffet og syningerne virker enormt slidstærke - det virker ikke, som om stolen går i stykker af almindeligt brug. Først var vi dig lidt skeptiske over for den hvide bund, der nemt kunne blive grim og tilsmudset efter kort tids brug. Men det viste sig, at vi nemt kunne børste skidtet af igen efter brug. Det allersidste skidt fjernede vi med en fugtig klud. Vi havde Satelitten med på havnen, hvor den både blev udsat for sand, sten og fugtig træbro. Efter den fugtige klud var stolen som ny igen.

File 2857

Det var nemt at fjerne skidt fra stolens hvide bund

Komfortabel smart alternativ til klapstol

Satelliten former sig efter din krop, uden at du synker ned i stolen. Du får altså ikke sækkestolefornemmelsen, hvor det kan være svært at komme op ad stolen igen, men mere oplevelsen af at sidde komfortabelt og let. Vi oplever endda, at man helt automatisk retter sin ryg ud, når man sidder på stolen.

Stolen er overraskende let, vi vejede den, og vægten viste kun 1,6 kilo.

File 2858

Satellite vejer kun 1,6 kilo - overraskende let

Der er et praktisk håndtag i toppen, hvilken gør stolen er nem at flytte. Grundet lethed og håndtaget vil Satelliten være et godt alternativt til diverse klapstole - eksempelvis når man lægger i havn og skal grille eller hygge.

File 2859

Praktisk håndtag i toppen af Satelliten gør det nemt at have den med og flytte den rundt

Fås i 8 friske farver

Satelliten minder til forvekslen om en sejlpose med sejl i, hvilket efter vores mening, blot gør den endnu mere maritim og cool at have ombord. TRIMM Satellite fås i 8 forskellige friske farver. En idé var at give hvert besætningsmedlem sin egen farve. Satelliten fås i tre forskellige størrelser, en til børn til 750 kroner, og to forskellige voksenstørrelser til henholdvis 980 og 1190 kroner. Forskellen på de to voksenudgaver er højden på Satellite stolen.

Sejlnets vurdering

Sejlnet.dk mening er klar, Satellite stolen er cool og anvendelig. Prisen er rimelig set i forhold til, at du får et produkt, der er holdbart og har et maritimt design. Stolen transporteres let grundet den praktiske hank og stolens generelle lethed. Satellite er nem at rengøre, og så tåler den vand. Udenfor sejlsæsonen kan Satellite nemt bruges i hjemmet eller i haven. Satellite står allerede på vores ønskeliste over nyt udstyr til sejlsæsonen 2011.

File 2867

Satellite fra TRIMM Copenhagen står på ønskelisten til sejlsæsonen 2011

Oplev TRIMM Copenhagen på Boat Show

TRIMM Copenhagen vil være at finde på Boat Show 2011 i Fredericia, her har du mulighed for at se og prøve Satellite stolen. Du finder TRIMM Copenhagen på InSails stand D-3210.

File 2856

I marts måned udlodder Sejlnet.dk i samarbejde med TRIMM Copenhagen en Satellite i en konkurrence her på Sejlnet.dk.

 

Foto: Sejlnet.dk

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Charlotte Rasmussens billede

Den ser fin ud Shock)

Annonce