Mellemlag - Helly Hansen er klar med nyheder

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Så kom efteråret ganske pludseligt - regn og blæst fejer hen over landet. Det er også blevet køligere, og det er derfor tid til at tænke på påklædningen. Hvilke nyheder findes der indenfor det isolerende mellemlag, der kan holde dig varm selv i den koldeste og mest blæsende tid. Helly Hansen har et bredt udvalg af tekniske og funktionelle mellemlag, der alle har ét formål - at isolere dig mod kulde og vind.

 

                        File 1519File 1518

                                                                     Her er to lækre damemodeller - model precious

Damemodellen Precious er præcis så behagelig, som den ser ud. Du får verdens lækreste fleece,

der både egner sig som mellemlag eller varm jakke til de kolde aftner i havnen. Modellen fås i størrelserne XS-XL og koster 700 kroner.

 

     File 1521    File 1522

Lækker HydroPower fleece til manden - slutter tæt ved halsen, så du kan holde varmen

HydroPower Fleece er lavet i HellyTech, der er vind-/vandafvisende, så du får en jakke, der både fungerer som mellemste lag eller yderste jakke på de solrige dage. Jakken fås i størrelserne S-XXL og koster 800 kroner.

Der er masser af kvaliteter, farver og priser at vælge imellem til både damer og herrer - også flere end vi har vist her, så det er bare at gå opdagelse i din lokale sejlsportsbutik. Mange af mellemlagene egner sig perfekt som...mellemlag, men de kan også sagtens bruges som jakke i det tidlige efterår eller sene forår.

Annonce