Maiken Schütt er andenbedst ved EM i Tallinn

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Estland
59° 26' 43.8936" N, 24° 45' 51.1488" E

Det går rigtigt god ved EM i Tallinn for de danske Laser Radial piger. Maiken Schütt fra Horsens Sejlklub/KDY er rykket op som nr. 2 efter fire afholdte sejladser i den estiske hovedstad.

Dag nummer to ved det kombinerede Laser Radial og Laser EM i Estland startede meget roligt med fuldstændig tåget og en længere udsættelse af dagens sejladser.

Men da tågen lettede og solen fik fat, kom der for alvor gang i tingene. Faktisk så meget at danske Maiken Schütt rykkede fra 13. til den samlede andenplads efter dagens to sejladser. De to race på vandet indbragte Schütt en 2. og 5. plads, hvilket er identisk med dagens tredjebedste dagsresultat blandt feltets i alt 88 deltagere.

Medvirkende til dagens flotte udbytte var naturligvis andenpladsen i første sejlads. Den kom i hus efter, hvad træner Ditte Juul karakteriserede som ’et taktisk flot andet opkryds’.

I front ligger Kroatiens Tina Mihelic med et forspring på fem point til Maiken Schütt. Hun er nu noteret for en flot serie på to sejre, en andenplads og en tredjeplads. På en bronzeposition befinder engelske Charlotte Dobson sig med et point mere end den danske sejler.

Laser Radial, 4 sejladser

2. Maiken Schütt

18. Alberte Holm Lindberg

21. Sarah Gunni

44. Cathrine Hall

Foto: Mick Anderson for Dansk Sejlunion

Annonce