Ladies Cup - en distancesejlads med masser af præmier

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

I år har Kvindelig Sejlklub 40 års jubilæum med kapsejladsstævnet Ladies Cup, der ligesom alle de foregående år langt overvejende har mandlige deltagere. Med andre ord man kan sagtens deltage i kapsejladsen, selvom man ikke er kvinde. Kapsejladsen sejles som en distancesejlads på 10-20 sømil med start og mål i Svanemøllebugten. Kapsejladsen foregår søndag den 8. maj 2011.

Jazz, moleøl og fest

Men allerede om lørdagen inviterer sejlklubben til sejlerfest før søndagens sejlads. En rigtig god måde at fejre jubilæet på og komme til at kende de andre deltagere i kapsejladsen. Efter søndagens sejladserne er der jazz og moleøl i klubhuset, mens sejlerne venter på de gode præmier. Det er med andre ord lagt op til en festlig fejring af Ladies Cup.

Mange præmier

I anledning af jubilæet har de kvindelige sejlere skaffet ekstra mange sponsorer af løbspræmier, så Ladies Cup bliver en præmiefest. Alle både, der tilmelder sig senest den 1. maj, deltager i lodtrækning om et flot sejl fra hovedsponsor North Sails. Kvindelig Sejlklub håber at lokke ekstra mange både til at være med og benytte lejligheden til at få båden trimmet inden Ladies Cup søndag den 8. maj.

Der er åbent for tilmelding til Ladies Cup. Tilmelding til kapsejladsen sker fra Kvindelig Sejlklubs hjemmeside.

Annonce