Kom til radarkursus for lystsejlere

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (3 stemmer)
Hammerholmen 44-48
Hvidovre 2650
Danmark
55° 36' 23.022" N, 12° 28' 51.5964" E

I aften og imorgen aften har du chancen for at blive klogere på radar, når Furuno afholder én-aftens radarkurses for lystsejlere. Kurset vil blive afholdt på Hammerholmen i Hvidovre, hvor Furuno Danmark har adresse. Kurserne er rettet mod lystsejlere, som har begrænsede eller ingen forkundskaber i radarteknologi.

Bliv klogere på radar

Kurset er et enkeltaftens arrangement. Der bliver gennemgået teori og betjening af de mest gængse funktioner. Tillige vil der være masser af mulighed for selv at forsøge sig med apparaterne. Der er også mulighed for at få egne praktiske erfaringer luftet i en større forsamling, samt at indgå dialog med eksperter for at få afklaret specifikke spørgsmål. Kurset bliver ikke afholdt med fokus på Furunos produkter, men på radar i al almindelighed.

File 6399

Bliv klogere på brugen af radar til søs

Sejl i brosimulator

Sidst men ikke mindst skal der sejles i Furunos Training Center - en brosimulator som benyttes til at uddanne navigatører. Udover at det giver et indtryk af, hvordan det er at navigere et skib ved hjælp af radar, kan det også give en idé om, hvordan skibsfarten i almindelighed ser og opfatter lystbåde på havet.

Furuno serverer kaffe og drikkevarer og er vært for en let anretning. Kurset koster 175 kroner. Tilmelding foregår per telefon - 36 77 45 00. Husk at fortælle, hvilken aften du ønsker at deltage. Begge dage starter kurset klokken 18.30.

Annonce