Køb din egen havn - Klintholm Marina til salg

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Danmark
54° 57' 13.698" N, 12° 27' 50.7492" E

Drømmer du om at blive havnefoged i egen havn, så har du muligheden nu. Det er Klintholm Marina på Møn, der er gået på tvangsauktion. Klintholm Havn blev for nogle år tilbage opdelt i 2 havne, da private anlagde et stort feriecenter med tilhørende marina. Det betyder i praksis, at havnen er opdelt i en fiskerihavn og en marina for lystbåde. Det er marinaen, der er røget på tvangsauktion.

Fordelagtig klausul

Klintholm Havn bliver brugt af mange lystsejlere hvert år, når man vil sejle videre til eksempelvis Bornholm eller Sverige. I forbindelse med opførslen af feriecentret blev der udstedet en klausul om, at lystbåde skulle anløbe marinaen og ikke fiskerihavnen. Desværre blev lystsejlerne mødt med en meget alternativ og arrogant tysk havnefoged, hvor service var en by i Rusland.

Dato for tvangsauktion

Den offentlige ejendomsvurdering af Klintholm Marina er sat til 880.000 kroner. Auktionen over Klintholm Marina foregår torsdag den 12. april klokken 11.00 ved Retten i Nykøbing Falster.

Se salgsopstillingen af marinaen her.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Annemettes billede

Tror det er drømmejobbet for mange sejlere at være havnefoged i egen havn.

HOs billede

åh mon dog - er man først havnefoged i en havn som Klintholm, er der nok ikke tid til at være sejler Smile

Allan Lavridsens billede

Hvad mon sådan en havn går til ?

HOs billede

10 - 15 mille

Trine Søes billede

Var inde og læse på salgsopstillingen, der følger gæld med. Så ved ikke hvor meget den kan sælges for. Klausulen bliver dog ikke ophævet, så lystbåde henvises også i fremtiden til marinaen

orcas billede

Så kan man vel komme af med det misfoster af en havnefoged - havde ellers besluttet ALDRIG at komme til Klintholm i fremtiden.

Annonce