Jessica Watson er tilbage i Sydney

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

 

Jessica Watson er tilbage i Sydney efter 210 dage på vandet, hvor hun har sejlet jorden rundt som den yngste solosejler. Ved indsejlingen til Sydney Harbour blev Jessica fulgt af mange både, der vil hylde den unge modige pige. En pink løber og tusindner af mennesker stod klar til at modtage Jessica i Sydney harbour efter hendes jordomsejling.

 

Jessicas første interview efter hun kom i land.

Den 16 årige Jessica fortæller om hendes oplevelser i interviewet. Blandt andet om hvordan hun frygtede for den første storm, men hun efterfølgede vidste, at hun kunne stole på hendes båd Ellas Pink Lady, der ikke bukkede under i stormen. Jessica startede først med at sejle som 10-11 årige, så hun har kun cirka 5 års erfaring, men det afholdte hende ikke i at sejle jorden rundt.

Jessica mener ikke, at hun er en speciel pige - hun har blot levet sin drøm ud om at sejle jorden rundt, troet på hendes drøm og arbejdet hårdt for at realisere den. Jessica har savnet sin familie undervejs, men også krydret mad og frisk frugt.

Jessica skal nu igang med at skrive en bog om hendes oplevelser - bogen skal hedde True Spirit, og forventes udgivet indenfor 3 måneder.

Annonce