Helly Hansen klar med et par forårsnyheder

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

 

Helly Hansen er på banen med et par nye friske ting til sejlergarderoben. Hydro Power Jacket er en vind og vandtæt sejlerjakke. Den fås både til herre og damer, hvor damemodellen selvfølgelig har en mere feminin pasform. Helly Hansen har skruet op for farverne, og der er 12 friske farver at vælge imellem i det års sortiment.

File 2434

Hydro power jakken går til hofterne, og har reflekser 360 grader rundt. Hætten kan foldes sammen og lynes væk i kraven. Indeni er jakken foret med Polartec fleece, så du kan holde varmen. Både herre og dame modellen koster i vejlende udsalg 1600 kroner.

Nye sejlerbukser

Er du på udgik efter et par gode sejlerbukser, der ikke vælter dit budget, kunne Helly Hansens Costal Cruiser bukser være en mulighed.

File 2455 File 2451

Både dame og herremodel er smækbukser, der har forstærkninger på knæ og siddeparti. Der er en praktisk forlomme på bryststykket til eksempelvis nøgler og kort på damemodellen. Bukserne er selvfølgelig vandtætte med HellyTech beskyttelse, og fås i flere forskellige friske farve. Dame modellen har en mere feminin pasform. Prisen på Helly Hansen Costal Cruiser buksen er 1200 kroner.

Annonce