Helly Hansen forsætter som hovedsponsor for Skagen Race 2011

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Helly Hansen forlænger sin aftale med Bærum Seilforening efter tre år som hovedsponsor for Skagen Race (tidligere kendt som Hovdan Skagen Race). Regattaen sejles i Kristi Himmelfartsferien – det vil sige fra onsdag den 1. juni 2011. Sejladsen starter i Norge, men der er ingen regler om, at danske både ikke kan deltage på turen til Skagen.

File 2183

Skagen havn er godt fyldt op under Skagen Race"Skagen Race er en regatta, som stiller ekstra krav til sejlerne, da det kan være både koldt og vådt i Skagerrak tidligt på sommeren. Det passer godt til vores profil som førende leverandør af sejltøj", fortæller Karl-Einar V. Jensen fra Helly Hansen og fortsætter: "Etter tre år med et særdeles godt samarbejde med den norske sejlklub Bærum Seilforening ser vi frem til at fortsætte samarbejdet og videreudvikle regattaen".

File 2178

Starten går fra Oslo fjorden og ned gennem Skagerak til Skagen

Skagen Race sejles for 16. gang

Skagen Race sejles næste år for 16. gang og er efterhånden blevet en traditionel sæsonåbner med op til 300 både til start i norske Åsgårdstrand. Regattaen har stor bredde fra professionelle og halvprofessionelle hold til vennegrupper og familiesejlere – og tilbyder spændende natsejlads på havet og ikke mindst en social afslutning i Skagen.

File 2180

Det er lagt op til fest, når bådene kommer i mål i Skagen

Sådan tilmelder du dig

Tilmeldingsinformation til Helly Hansen Skagen Race lægges ud på Bærum Seilforenings webside i begyndelsen af marts 2011. Hvis du kommer forbi Helly Hansens Concept Store på Karl Johan Gate i Oslo, er der også mulighed for at tilmelde sig der.

Annonce