God dansk første dag ved Delta Lloyd Regatta

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Nederlandene
52° 46' 6.888" N, 5° 7' 10.1892" E

 

De danske sejlere har allerede gjort sig gældende ved World Cup stævnet i hollandske Medemblik.

Den danske 470 båd med sejlerpigerne Henriette Koch og Lene Sommer havde igår en positiv dag, hvor det blev til placeringer som nr. 3, 18 og 23 - og dermed en samlet 10. plads i feltet. Pigerne har i den seneste tid fokuset på at få mere fart i båden, og komme godt fra på start. Ifølge Henriette og Lene er de svagest på kryds, hvorimod de sagtens kan hente på læns og halvvind.

File 586

Henriette & Lene i deres 470 jolle i Medemblik

God vind i 49er klassen

I 49er klassen har Peter Lang og Allan Nørregaard placeret sig en samlet nr. 3 efter gårsdagens første sejladser. Gårsdagens sejladser bød på følgende placeringer 3, 1, 13 og 8.

File 589

Allan og Peter i aktion ved stævnet i Medemblik

Allan og Peter har trænet intensivt i sidste uge, og endda eksperimenteret med et andet setup i båden - det blev afprøvet i konkurrence igår, og med et positivt resultat.

 

I Laser Radial har Alberte Holm Lindberg udmærket sig efter gårsdagens sejladser. Alberte er placeret nr. 7 efter tre sejladser med følgende resultat 5, 13 og 8.

 

File 577

Alberte Holm Lindberg i god fartI damernes matchrace er Danmark repræsenteret af de nykårede danske EM-bronze vindere med Lotte Meldgaard ved roret. Efter de første fire af syv indledende matcher deler danskerne andenpladsen med tre sejre og et nederlag. Dagens enlige nederlag kom mod russiske Ekatarina Skudina. Hun er indtil videre den eneste i danskernes indledende gruppe, der er gået igennem ubesejret.

 

Foto: Sander Van der Borch & Mick Anderson for Dansk Sejlunion

Annonce