Faurby Yacht klar med Faurby 325 til Hanseboot Messen

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Skal du til Hanseboot udstillingen i Hamborg fra den 30. oktober til 7. november 2010, kan du opleve Faurby Yachts nyeste båd Faurby 325, samt Krone 1 - der er Jesper Banks båd - kendt som Faurby 396 Jesper Bank edition.

God udvikling for Faurby Yachts

Danske Faurby Yacht er inde i en rivende udvikling, der blev skudt i gang i foråret, da værftet lancerede Faurby 396 Jesper Bank Edition. Båden er udviklet i samarbejde med det danske sejlerikon Jesper Bank, og den kombinerer Faurbys stærke tradition for velsejlende turbåde af høj kvalitet med det bedste fra elitesejlsporten.

File 1829

Faurby 396 Jesper Bank Edition

Salgsdirektør for Faurby Yacht, Thomas Dan Hougaard fortæller: ”Jesper Bank båden har taget båd-entusiaster fra hele Nordeuropa med storm og opnået flotte resultater ved sommerens kapsejladser. Vi glæder os derfor til at fremvise båden for vores nordtyske publikum ved årets Hanseboot messe i Hamburg”.

 

Ny Faurby 325

På Hanseboot messen introducerer Faurby Yacht også en helt ny båd - nemlig Faurby 325. Den nye båd tager udgangspunkt i erfaringerne fra Jesper Bank båden og Faurbys 33 fods F330, der gennem sin 20-årige levetid har været meget populær.

File 1837

Ror og køl ligesom på Jesper Bank Edition på den nye Faurby 325325eren får mulighed for tilsvarende køl og ror, som vi udviklede til vores Jesper Bank Edition. Det betyder, at vandmodstanden på køl og ror er reduceret med 42 % i forhold til tidligere. Desuden er vægtfordelingen i båden optimeret, hvilket giver en endnu bedre sejloplevelse,” fortæller Thomas Dan Hougaard.Faurby 325 trækker også på erfaringerne fra værftets populære båd F330. Thomas forsætter: ”Vores Faurby 330er er blevet lidt af en kultbåd flere steder, særligt i området omkring Bodensee i Tyskland. Det er især de gode sejleregenskaber båden er kendt for, og så selvfølgelig den kendte Faurby byggekvalitet. Så det har vi taget udgangspunkt i og moderniseret”.

Rummelig og velindrettet

Faurby 325 bliver meget rummelig og velindrettet, hvilket giver god plads til både at bevæge sig og slappe af på. Den dobbelte forkøje vil få masser af skabsplads og en seng, der bliver 2,10 meter lang. Agterkøjen bliver også dobbelt og vil få en længde på 2,00 meter og en bredde på 1,40 meter. Derudover bliver der selvfølgelig toilet med brus ombord.

File 1831

Plantegning over indretning ombord på Faurby 325

Den ny Faurby 325 leveres med mulighed for el-motor. Med el-motor og batteripakke kan båden sejle cirka 6 timer ved 5-6 knobs fart.

Faurby 325 leveres fra marts 2011 og kommer til at koste fra kr. 1.395.000 inkl. moms (søsat og sejlklar båd).Tegninger og specifikationer på den ny Faurby 325 kan opleves på Faurby Yachts messestand i Hal A1 stand nr. C.133, og salgsdirektør, Thomas Hougaard vil være til rådighed for spørgsmål vedrørende Faurbys nye projekter.

Annonce