Design selv dine sejler solbriller

Trine Søes billede
2.333335
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 2.3 (6 stemmer)

Solen og genskinnet fra vandet kan være ekstra hårdt for øjene. Men det kan være svært at finde et par solbriller, der opfylder ens personlige krav til et par solbriller.

Vi har forskellige krav til solbriller

Eksempelvis synes jeg, at det er vigtigt, at solbriller bliver siddende - også når jeg bakser med sejl på fordækket. De skal på den anden side heller ikke side så tæt på mine øjne, at mine øjenvipper rammer glasset, hver gang jeg blinker. Men den vigtigste egenskab en solbrille må have er, at jeg skal kunne se noget - også når solen og vandet skinner. Personligt synes jeg det var svært at finde en god solbrille, indtil jeg fik øjnene op for Oakleys serie, hvor man selv designe ens solbrille.

Oakleys webshop

Oakley har en genial webshop, hvor man selv i ro og mag kan vælge den solbrille, man ønsker. Oakley har deres egen sportsserie, hvor solbrillerne er designet til at være aktiv. Der er flere topsejlere, der bruger Oakleys solbriller. Konceptet går ud på, at man først vælger model. Der er en del muligheder, og man kan læse om de forskellige designs.

File 3261

Vælg mellem de mange forskellige designs

Når man har valgt den model, man ønsker, kan man vælge, hvilket slags glas, der skal i solbrillen. Det er også muligt at vælge, hvilken farve stellet skal have.

File 3263

Det er blandt andet muligt selv at vælge farve på stellet

Udover selv at kunne vælge glas og farve, er det muligt at få leveret solbrillerne med ekstra glas. Man skal være opmærksom på, at når man bestiller solbrillerne, kan det være smart at købe en opbevaringsboks til solbrillerne. Det giver den bedste beskyttelse til dine nye solbriller.

Et godt råd

Et lille trick er at indstille Oakleys website til, at du befinder dig i England - underligt nok, har du flere varer at vælge imellem. Vi har testet, og det har ingen betydning for din ordre, den kommer helt som planlagt. Prisen står godt nok i pund, fremfor danske kroner, men kan man se bort fra det, så er der flere muligheder. Man sparer også penge på at handle i pund fremfor danske kroner. En half jacket solbrille kan købes for cirka 935 kroner, hvis man vælger at købe i pund fremfor danske kroner, hvor den samme solbrille koster 1250 kroner. Her er altså en besparelse på 315 kroner at hente.

Prisen afhænger i sidste ende af, hvilke valg du foretager dig undervejs - men regn med en pris på mellem 1100-1500 kroner for et solbriller, du selv har sammensat.

File 3275

Mine Oakley Half Jacket - et par rigtig tøse sejlerbriller

Jeg har haft mine Oakley Half Jacket i lyserød i 2 år nu, og jeg har aldrig haft bedre solbriller. Solbrillerne bliver siddende på hovedet. Jeg har perfekt syn, selv når solen skinner fra en skyfri himmel, og jeg er på vandet.

Annonce