Design en Hobie Cat 16

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

 

I anledningen af at den populære Hobbie Cat 16 fylder 40 år, har Hobie Cat Europe udskrevet en design konkurrence. Du skal designe/farvelægge en Hobie Cat 16 udfra en 2D tegning. Så slip fantasien løs, og farvelæg båden, som du altid har drømt om den skulle se ud. Det design, der vinder konkurrencen, produceres i 40 eksemplar - en såkaldt speical limited edition.

File 1814

Farvelæg en Hobie Cat 16 udfra dine drømme

Verdens største katamaran klasse

Hobart ’Hobie’ Alter designede den første Hobie 16, nu 40 år senere er der bygget over 130.000 Hobie Cat 16 verden over. Hobie Cat 16 er verdens største katamaranklasse - en af styrkerne og årsagerne til 16erens store popularitet er, at den er bundrobust. Samtidig er jollen hurtig og letsejlende og ikke mindst underholdende, idet de banan-formede skroge ikke ligefrem er med til at yde den helt store stabilitet.

Vinderdesignet præsenteres på Paris Boat Show

Du læse betingelserne eller deltage i konkurrencen her. Dit designforslag skal være indsendt inden den 30. oktober 2011. Vinderen offentliggøres i november måned, og special limited edition båden forventes at blive præsenteret på Paris Boat Show i december.

Annonce