Carbon3 er hurtigste båd rundt om Sjælland

Trine Søes billede
4.833335
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.8 (6 stemmer)

Kulfiber trimaranen Carbon3 beviser endnu engang, at den er Danmarks hurtigste båd. 14 timer, 50 minutter og 44 sekunder tog det Carbon3 at sejle rundt om Sjælland. Carbon3 har sat for at blive den hurtigste båd rundt om Sjælland, og erobre den eftertragtede SølvSpileren. SølvSpileren er trofæ magasinet Bådnyt har navngivet, og det tildeles den hurtigste båd rundt om Sjælland.

Carbon3 slår gammel rekord

Den oprindelige rekord for at sejle rundt om Sjælland var på 17 timer og 19 minutter og tilhører katamaranen Angel, der havde Erik Filsø ved roret. Filsøs rekord blev sat i 2008, men er nu officielt slået af Carbon3. Om bord på Carbon3 var Eric Quorning, Jens Quorning, Jakob Frost, Jakob Groth, Søren Gitz-Johansen og Peter Lang.

File 4801

Carbon3 i mål og båden er nu indehaver af SølvSpileren

Carbon3s udgangspunkt for rekordforsøget var Stubbekøbing - der så selvfølgelig også var målpunktet. Skipper Eric Quoring havde allerede inden rekordforsøget, spået at Carbon3 ville gå Sjælland rundt på under 15 timer - og det viste sig at holde stik. Tillykke til Carbon3 og hele holdet bag.

Carbon3 Fangruppe på Sejlnet

 

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Annemettes billede

Carbon3 er for vild! Tillykke til dem med præmien.

Annonce