Brancheforeningen Danboat ophører

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

 

Brancheforeningen Danboat ophører med at eksistere. Danboat var/er marinefritidsbranchens interesseorganisation, og har blandt været med til at arrangere bådudstillinger og fremme interessen for sejlsport. Danboats bestyrelse er kommet med følgende udmelding og begrundelse:

Danboats bestyrelse måtte på deres bestyrelsesmøde den 1. august 2011 træffe den beklagelige beslutning at lukke foreningen efter 50 års virke. Beslutningen er en direkte konsekvens af, at det ikke var muligt at gennemføre udstillingen Flydende Fritid 2011 i Marselisborg Havn på grund af for få tilmeldinger.

Det forventede provenu fra denne udstilling var vital for Danboats likviditet, og da det ikke efterfølgende er lykkedes for bestyrelsen at få tilpas mange medlemmers opbakning til skaffe tilsvarende kapital via fremskrivning af næste års kontingent, måtte den tunge konsekvens tages på dette tidspunkt for at kunne dække udgifter til foreningens fordringshavere.

Sekretariatet

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
HOs billede

For en sjælden gangs skyld vil give Michael Floor ret i hans udsagn.
CITAT:
”Vi skal være nede på jorden og ikke have store armbevægelser, vi er en lille organisation og det er klart at det var Danboats udstillingspolitik, som har ødelagt det hele, hvor medlemmerne blev delt i to lige store lejre,” siger Michael Floor, der tidligere har været aktiv i Danboats bestyrelse."

Annonce