Beneteau lancerer ny Oceanis serie

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

 

Beneteau er klar med hele 3 nyheder i deres Oceanis serie. Det drejer sig om modellerne 41, 45 og 48, der vil være klar til fremvisning for offentligheden i september 2011. Rummelighed og lyst design skulle være nøgleordene for de nye modeller. Nauta design står for interiøret i alle tre modeller - ligesom de har gjort det før i Beneteaus øvrige modeller.

Lyst om læ

Oceanis 41 og 45 er designet af Finot-Conq, mens Berret Racoupeau står bag designet på Oceanis 48. Linjene i overvandet er baseret på udtrykket fra Oceanis 37, der har lange kantede vinduer, store skrogvinduer og godt ovenlys fra dæk. Samtlige dæksluger bliver integreret.

File 4093

Læg mærke til de mange vinduer, der er med til at gøre salonen lys og indbydende

Store vinduer mellem agterkahytter og cockpit gør kahytterne ekstra lyse og indbydende. Med andre ord, der er virkelig tænkt på komforten om læ, hvor alle kahytter skal være lyse, rummelige og indbydende. Det er muligt at vælge forskellige indretningsmuligheder på alle 3 modeller - alt afhængig af, hvor mange kahytter man ønsker ombord.

Dock & Go ombord

De 3 modeller er designet til Beneteaus Dock & Go-teknologi, så det er nemt at komme i havn. Dock & Go er et joystick, hvor båden kan styres i alle retninger, så det er legende let at foretage havnemanøvre.

File 4092

Dock & Go joysticket der gør det supernemt at styre båden sikkert på plads i havnen

Beneteau har tænkt på både navigation og komfort - idet de har muliggjort, at man kan drage fordel af de tekniske løsninger, der indtil for få år siden var forbeholdt en verden af super-yachts.

Prisen for de forskellige modeller, er endnu ikke fastlagt. Risbjerg Marine ved Silkeborg er forhandler af Beneteau både i Danmark.

 

Relaterede Sejlnet artikler

Beneteau klar med joystick styring - Dock & Go

Beneteau klar med ny First 30

Beneteau både forhandles igen i Danmark

 

 

Annonce