Bavaria Vision Serien redesignes af Farr

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

 

Bavaria er klar med et redesign af deres Vision serie. Vision serien er kendetegnet ved at være mere luksiøs end Bavarias Cruiser serie. Vision serien har blandt andet et højere ruftag, der giver mere lys og luft under dæk. Vision serien tæller idag 40, 44 og 50 fods sejlbåde. Den nuværende Vision Serie er tegnet af Bavarias tidligere båddesigner J & J, og serien er som den eneste af de ældre designs, der stadig i produktion. De nyere Bavaria både er designet af Farr Yacht Design.

Masser af lys under dæk

Bavaria har udviklet den nye Vision Serie sammen med Farr Yacht Design og Design Unlimited. De forløbige tegninger tyder på en båd med store vinduesflader, skrogvinduer og luger til at lukke masser af lys under dæk. Akurat som man blandet andet har set Jeanneau gøre på deres seneste modeller, hvilket sikkert har inspireret Farr i deres design.

File 4281

Her er det en Jeanneau med masser af lys om læ

Præsenteres i Düsseldorf

Bavaria forventer at kunne præsentere den første model til den store bådmesse i Düsseldorf i januar 2012. Første model bliver en 46 fod sejlbåd - tegnet som standard med to kahytter. Båden kan dog også leveres med 3 kahytter, hvis man ønsker det.

Samarbejdet med Farr Yacht Design og Design Unlimited på den nye Vision Serie betyder også, at Bavaria dropper deres samarbejde med BMW.

 

Relaterede Sejlnet artikler

Jenneau klar med ny 40 fods sejlbåd

Bavaria klar med 2 nye Cruiser modeller

Annonce