Alle danske sejlere videre ved VM i Laser Radial

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Storbritannien
55° 47' 27.7404" N, 4° 52' 26.6628" W

De danske Laser Radial piger skulle placererer sig blandt de 55 bedste ved VM i skotske Largs for at gå videre fra de indledende sejladser. Heldigvis lykkedes de alle danske sejlere at kvalificerer sig videre fra de indledende sejladser - og nu skal der fokuseres på "guld-sejladserne".

Bedre vejr i Largs

Søndagen bød på nogenlunde samme forhold som lørdag ved VM for Laser Radial i Skotland. Sejlerne var på havnen fra klokken 10, men de kom først i gang med at sejle klokken 17. Forinden havde der ifølge arrangørerne været for meget vind, men da første sejlads gik i gang, havde vinden atter lagt sig, så det blot blæste omkring fire sekundmeter.Det var bestemt ikke til danskernes fordel. Godt nok kom både Alberte Holm Lindberg og Anne Marie Rindom nogenlunde fra start og lå godt til i begyndelsen, men specielt Alberte Holm Lindberg gik helt ned til sidst og endte langt nede i feltet.Kæmpede med næb og kløer


Anden sejlads blev også sat i gang, men blev aflyst igen på grund af for lidt vind.Alle fem piger kæmpede med alt, hvad de havde, så de er selvfølgelig trætte af, at dagen gik, som den gjorde. Men heldigvis har vi alle med, når der fra i morgen sejles ’guld-sejladser’”, udtaler træner Ditte Juul og hentyder til, at dagen i dag var sidste dag med indledende sejladser.Samlede danske resultater efter 3. dag27. Alberte Holm Lindberg (Aabenraa Sejl Club/Fredericia Sejlklub) – 54 p.

38. Anne Marie Rindom (Horsens Sejlklub) – 69 p.

42. Cathrine Hall (KDY) – 73 p.

49. Sarah Gunni (Skovshoved Sejlklub/KDY) – 83 p.

50. Maiken Schütt (Horsens Sejlklub/KDY) – 83 p.

 

Foto: Mick Anderson for Dansk Sejlunion

Annonce