42 årig mand omkommet i speedbådsulykke

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Danmark
55° 6' 30.0672" N, 10° 6' 7.308" E

 

En 42 årig mand er desværre blevet dræbt i en speedbådsulykke udfor Bøjden Strandpark ved Faaborg på Fyn.

Høj fart fik speedbåd til at kæntre, og den uheldige fører af båden faldt overbord - det oplyser politikommissær Niels Erik Nymark Jensen fra Fyns Politi, der har aftens politivagt. Der er tale om en tragisk ulykke. Den nu afdøde har været ude i en speedbåd, der kan sejle enormt hurtigt. Det er muligt, at han simpelthen har ramt vandet forkert, og så er båden væltet rundt.

Ligsyn skal opklare dødsårsag

Det er uklart om den 42-årige er druknet eller død af sine kvæstelser fra ulykken. "Det er vores umiddelbare vurdering, at den afdøde kan være død af sine kvæstelser, som følge af ulykken og ikke som følge af at være druknet. Ligsynet må dog afgøre det endeligt, før vi er helt sikre" udtaler vagtchefen ved Fyns Politi.

Ulykken blev set af flere vidner, der har fortalt politiet, at båden sejlede meget hurtigt, da ulykken indtraf og båden kæntrede.

Flere omkringlæggende både og en redningshelikopter fra Søværnets Operative Kommando deltog i eftersøgningen af den 42-årige bådfører, der blev fundet druknet godt en time efter kæntringen.

Annonce