25 optimistjolle sejlere på Limfjorden trods sne, is og kulde

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Termometeret viser minusgrader udenfor, men det forhindrer ikke nogle af de danske optimistsejlere at stikke en tur på Limfjorden. I weekenden var 25 unge optimistsejlere samlet i Aalborg Sejlklub for at vintertræne. Til trods for minusgrader og snevejr, riggede de unge sejlere optimistjollerne, og sejlede ud på fjorden.

File 2153

Optimistjollesejlerne på Limfjorden trods kulden

Vi træner for at blive bedre

Træner Line Juul fortæller: "Vi skal ud og træne, så vi kan blive bedre. I Sydeuropa der kan de jo sejle hele året rundt, for der er vejret til det, vi bliver nødt til at indhente de udenlandske sejlere på en eller anden måde, så vi bliver nødt til at træne om vinteren.

File 2163

Der trænes kapsejlads på Limfjorden udfor Aalborg Sejlklub

Sejt med is og sne

En af de unge, der deltog i træningslejren, var 12-årige Lasse Sørensen, der sejler på vinterlandsholdet. Der skal mere end lidt minusgrader til at vælte ham over bord. "Jeg synes det er lidt sejt, at der er sne og sådan i båden. Vi plejer at løbe om morgenen, men det kunne vi ikke, fordi der var så glat. Så fik vi lov til at sove i stedet for".Aalborg Sejlklub afholder træningsweekender seks gange årligt.

Annonce