Århus inviterer til spændende flydende bådudstilling

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Danmark
56° 8' 18.24" N, 10° 12' 54.9144" E

Smilets by Århus byder fra fredag den 13. august klokken 14.00 til søndag klokken 18.00  på en flydende bådudstilling ved Marselisborg Lystbådehavn. Udstillingen hedder "Flydende fritid 2010" og er et samarbejde mellem Danboat, Århus kommune og Sailing Århus. I Marselisborg Lystbådehavn har den samlede maritime branche sat hinanden stævne for at præsentere deres nyheder for publikum.

Langt over 100 nye både - fra joller til luksusyachts er fortøjet langs broerne, og havnen vil være omkranset af et mylder af spidstelte og et megatelt, hvor branchens udstyrsimportører og forhandlere vil vise det seneste nyt indenfor deres speciale.

Gå på opdagelse i de mange udstillede både, der er placeret i deres rette element - vand. Her er et par idéer til, hvad ud kan opleve på udstillingen:

Faurby og Jesper Bank i kombinationHvad sker der, når man beder OL og VM guldmedaljevinder Jesper Bank om at optimere en Faurby 396 de luxe?

 

File 1016

Det spørgsmål svarer Faurbys besætning på, når de viser Faurby 396 Jesper Bank Edition frem på Flydende Fritid. Båden er blandt andet forbedret med T-køl, kulfibermast og åben hæk. Udover Faurby 396 Jesper Bank edition har Faurby Yachts, Faurby 396 sport og Faurby 360 med på udstilligen i Århus.

Maxus - en rummelig nyhed

Op til otte sovepladser, toilet og pantry i en 24 fods sejlbåd!

File 1020

 

Se hvordan det kan lade sig gøre, når Maxus Danmark kommer til Århus. Maxus er fra det polske værft, Northman, og er helt ny på det danske marked.

 

File 1026

En maxus 24 fod med lækkert lyst interiør

Maxus har sænkekøl og kan trailes, men kan også leveres med fast køl. Masten lægges enkelt ned med særligt beslag. Den manøvrerer hurtigt med roret helt agter og en spidskøl. Maxus fås også som 28 og 33 fod.

Smagsprøver fra sejlergrillen

Medarbejdere fra Cobb griller lækre smagsprøver på deres nye gasgrill til messegæsterne på Flydende Fritid. Cobb

er et sikkert valg af grill til båden, da den ikke bliver varm udenpå.

File 945

 

Foruden at grille kan man også bage og stege på Cobb grillen. Se den i aktion på Flydende fritid 2010.

 

Udover de nævnte muligheder, er alle de store bådfabrikanter - såsom Hanse, Bavaria, Beneteau, Princess, Hallberg Rassy og Dehler selvfølgelig repræsenteret på udstilling. Det koster 80 kroner for voksne at komme ind på udstillingen, og til gengæld kan man parkere bilen gratis på havnens arealer. Børn under 15 år er gratis i ledsagelse med en voksen.

Annonce